Ellibaş Ortaokulu

Vizyon: Geleceğe güvenle bakan sağlıklı, mutlu, kendisiyle ve toplumla barışık, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen ve değişim dönüşüm yaratacak potansiyele sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. İyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 15.30
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Bartın merkezden öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: -Futbol -Voleybol -Bocce -Mini Golf -Basketbol -Badminton -Satranç -Masa Tenisi -Dart -Yakartop -Mangala
Bilimsel Etkinlikler: 2014-2015 Tübitak Bilim Fuarı 2015-2016 Tübitak Bilim Fuarı 2017-2018 Bartın Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları: Zaman Yönetimi ve Zilsiz Okul Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Atık Pil Toplama Projesi Time Travel With English eTwinning Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2013-2015 Yunus Emre - Gelin Tanış Olalım Comenius Projesi

WEB - https://ellibasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ellibaş Köyü Bartın

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Bartın Kozcağız Ellibaş Perşembe Çaycuma Zonguldak hattı üzerinde Ellibaş Köyünde

Adres - Ellibaş Köyü Bartın

Ulaşım Ellibaş Köyü Kozcağız minübüsleri ile Kozcağız Beldesine oradan Bartın Minübüsleri ile Bartın´a ulaşılabilmektedir. Yine Ellibaş Köyü´nden Zonguldak iline aktarmasız minübüsler çalışmaktadır. Bartın dan Ellibaş Köyüne Öğretmen servisi vardır. Öğretmenler Kozcağız Beldesinde ve Bartın Merkezde ikamet etmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bartın Merkeze 28 km uzaklıkta