Okulumuzda Deprem Tatbikatı Yapıldı

13 Ekim 2022 Perşembe günü okulumuzda "Deprem Tatbikatı" gerçekleştirildi. Saat 14.30'da Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmenimiz Beytul ZENGİN yönetiminde planlanan tatbikatta öğrenci ve öğretmenlerimiz deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenlere yönelik sorumluklarını hatırladılar. Okul binası "Acil Çıkış Eylem Planına" uygun olarak öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin yönlendirmesiyle kısa sürede boşaltıldı. Tatbikat planlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18.10.2022 273