Okulumuzda

Okulumuzda "My Word My World" eTwinning Projesi başlamıştır

Bu proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülper KÜÇÜKGEDİK EGE rehberliğinde yürütülmektedir.

12.03.2024 22

Yaşları 10-15 arasında değişen gönüllü öğrenciler ile, 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı Şubat-Mayıs ayları arasında gerçekleşmektedir. Projede 9'u Türkiye'den, 6'sı Romanya ve Gürcistan'dan olmak üzere 9 ortak vardır. Projede öğrencilerin okuma, dinleme, yazma ve konuşma gibi dört dil becerisini geliştirmek ve zenginleştirmek, iletişimsel ve dijital becerilerini geliştirmek, eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek, akademik başarılarını artırmak, öğrencinin özgüvenini arttırmak, bilişim ve yeni teknolojilerle dil öğrenimini teşvik etmek, web 2 araçlarını kullanmak, öğrencilerin zihinsel ve duygusal refahını artırmak hedeflenmektedir.