Okulumuzda eTwinning Projesi: Time Travel With English

Okulumuzda İngilizce Öğretmeni Gülper KÜÇÜKGEDİK EGE rehberliğinde yürütülen "Time Travel With English" eTwinning Projesi 8. sınıf öğrencilerimizden gönüllü olan öğrencilerle yürütülmektedir.

27.03.2023 77

Kuruculuğunu Çorum Mecitözü Yatılı Bölge Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Neslihan Sultan Ünver ve eş kuruculuğunu Yunanistan Katerina Kaltsa'nın yaptığı, toplamda 11 ülke olmak üzere uluslararası ilerleyen eTwinning Projesi'nde Ellibaş Ortaokulu olarak biz de yer almaktayız. 10 Türkiye, 2 Azerbaycan, 1 Makedonya, 1 Romanya, 1 Hırvatistan, 1 Portekiz, 1 Gürcistan, 1 Bulgaristan, 1 Litvanya, 1 Gürcistan 1 Ürdün yabacı ortaktan oluşan projemiz "İngilizce İle Zaman Yolculuğu (Time Travel With English)" 'nun amacı öğrencilere geçmişten geleceğe günlük hayatta kullanılan kelimeleri tek bir bağlam içinde farklı aktivite ve oyunlar ile yaparak yaşayarak öğretmektir.

Proje LogosuProje Afişi