Time Travel With English Projesi Kapsamında Öğretmen ve Öğrenci Webinarı yapıldı

Time Travel With English eTwinning Projesi kapsamında, Google Meet uygulaması üzerinden, 31.03.2023 tarihinde öğretmen ve öğrenci katılımlarıyla webinar yapıldı. Öğrenci ve öğretmenler birbirini İngilizce olarak tanıttı. Ellibaş Ortaokulu olarak projede yer alan 8. sınıf öğrencileri ve proje rehber öğretmeni Gülper KÜÇÜKGEDİK EGE de webinara katıldı. Toplamda 100 den fazla katılımcının olduğu webinarda proje rehber öğretmenleri gözetiminde, öğrencilere Wordart ve Kahoot  uygulamaları üzerinden etkinlikler yapıldı.

28.04.2023 84

Öğretmen ve Öğrenci WebinarıÖğretmen ve Öğrenci WebinarıÖğretmen ve Öğrenci WebinarıÖğretmen ve Öğrenci WebinarıÖğretmen ve Öğrenci WebinarıÖğretmen ve Öğrenci Webinarı